NEA


Ημερομηνία: 16/9/2009
Τίτλος:
Περιγραφή: Τέσσερεις νέοι ξένοι διδακτορικοί φοιτητές και μία μεταδιδακτορική ερευνήτρια ξεκίνησαν πρόσφατα τη συνεργασία τους με το Εργαστήριο Φυσικών και Χημικών Διεργασιών. Οι νέοι συνεργάτες υποστηρίζονται από τα έργα “GasMems: Gas Flows in Micro Electro Mechanical Systems” και “Multiflow: Multiscale Complex Fluid Flows and Interfacial Phenomena”, που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο της δράσης “Marie Curie: Initial Training Networks” του Ευρωπαϊκού προγράμματος “People”. Οι νέοι επιστήμονες επελέγησαν από ένα μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τους:

  • Buchina Olga από τη Ρωσία (MSc in Molecular Physics from the Ural State Technical University, Russia)
  • Khanh-Phuc Nguyen από το Βιετνάμ (MSc in Aerospace Engineering from the University of Ulsan, South Korea)
  • Szalmas Lajos από την Ουγγαρία (Msc in Engineering-Physics from the University of Technology and Economics, Budapest, Hungary)
  • Zhehui Cao από την Κίνα (Msc in Chemical Engineering from Imperial College, London, UK)
  • Judith Vatteville από τη Γαλλία (PhD in Geophysics from the Geophysical Institute, Paris, France)

Τα μέλη του Τμήματος καλωσορίζουν θερμά τους νέους διεθνείς επιστήμονες, τους συγχαίρουν για την επιλογή τους στο ερευνητικό πρόγραμμα και στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών (Μεταδιπλωματικών) Σπουδών του Τμήματος και τους εύχονται καλή επιτυχία στις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητές τους. Κεντρικό ρόλο στην ενσωμάτωσή τους διαδραματίζουν οι γραμματείς του Τομέα Ενέργειας, Διεργασιών και Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, Ζωή Ζούπη και Νικολέττα Σαχινίδου, οι οποίες έχουν αναλάβει με ενθουσιασμό ένα εύρος οικονομικών, διοικητικών και άλλων δραστηριοτήτων, όπως η βοήθεια στην εξεύρεση κατοικίας, έκδοση άδειας εργασίας κτλ.

Link1:
Link2:
Photo1:
Photo2:
Photo3:

Επιστροφή