ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Τύπος: Σεμινάριο
Ημ/νία Έναρξης: 14/5/2014
Ημ/νία Λήξης:
Ώρα Έναρξης: 14:30
Ώρα Λήξης: 16:30
Ομιλητής:
Τίτλος: Σεμινάριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας
Περιγραφή:

Το Γραφείο Πρακτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Ιδρύματος θα προχωρήσουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση σεμιναρίων Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με σκοπό τη καλύτερη δυνατή προετοιμασία των φοιτητών/τριών και των τελειοφοίτων όλων των Τμημάτων του Π.Θ. λίγο πριν τη πρακτική τους άσκηση και τη μετάβαση τους στην αγορά εργασίας.

Το σεμινάριο θα οργανωθεί σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο/η Καθηγητή/τρια της Πρακτικής Άσκησης του κάθε Τμήματος και θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Τμήματος προκειμένου να διευκολυνθεί η προσέλευση και η συμμετοχή των φοιτητών. Σε αρκετές περιπτώσεις (και κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο καθηγητή) επιτρέπεται η συμμετοχή και σε φοιτητές διαφορετικών ετών που δεν είχαν τη δυνατότητα σε προηγούμενα έτη να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα σεμινάρια.

Το σεμινάριο στοχεύει στην ατομική ενίσχυση των φοιτητών/τελειοφοίτων των Τμημάτων του Ιδρύματος αναφορικά με τη προετοιμασία τους για τη Πρακτική Άσκηση αλλά και τη σταδιακή μετάβαση τους στην αγορά εργασίας περιλαμβάνοντας οδηγίες για την ορθή προετοιμασία βιογραφικού σημειώματος καθώς και αναλυτική παρουσίαση των σύγχρονων τεχνικών αναζήτησης εργασίας αλλά και βασικές οδηγίες για ένα επιτυχημένο interview.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στους φοιτητές/τριες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο των σεμιναρίων, κο Χαράλαμπο Σαμαντζή, Γραφείο Διασύνδεσης, τηλ. 2421 0 06473, e-mail: hasamant@uth.gr.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 Μαίου, 14.30-16.30

στην Αίθουσα Β2 (ΠΡΟΚΑΤ) τους Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Χώρος: Αίθουσα B2 (Προκατ) ΤΜΜ
Link1:
Link2:
Photo1:
Photo2:
Photo3:

Επιστροφή