ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Ημερομηνία: 20/5/2024
Τίτλος: Ημερίδα *With Amazon in Greece*
Περιγραφή: Have you wondered what it is like to work at Amazon? Join us for the Explore. Amazon Day 1 event on 23rd May, in Athens.
This is your chance to learn more about Amazon’s peculiar ways of working, our commitment to Diversity, Equity and Inclusion, and to hear testimonies of our Engineering Services, Technology, Procurement and AWS Amazonians. Come join us!
---
Έχετε αναρωτηθεί πώς είναι να εργάζεσαι στην Amazon; Σας καλούμε να ανακαλύψετε την απάντηση στη ημερίδα Explore.Amazon Day 1, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στην Αθήνα. Σε αυτήν την εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε 7 ομάδες από διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπως AWS, ανθρώπινο δυναμικό, προμήθειες, μηχανικών και πολλά άλλα. Είναι η ευκαιρία σας να μάθετε περισσότερα για την <<ιδιαίτερη>> κουλτουρα εργασίας της Amazon, τη δέσμευσή μας στη διαφορετικότητα και την ισότητα, καθώς και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα στην εταιρεία. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συναντήσετε ηγέτες με επιτυχημένες διεθνείς καριέρες, από ελληνικά πανεπιστήμια μέχρι και αντιπροέδρους της εταιρείας. Ελάτε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και να συζητήσουμε τι σημαίνει να είσαι Amazonian!

Book your space (RSPV) - limited availability
https://lnkd.in/dN6TnCB6




 
Link1:
Link2:
Photo1:
Photo2:
Photo3:

Επιστροφή